win een ex libris stempel

Weet je wat ik echt leuk vind om te doen? Mensen blij maken! En hoe dat nu beter te doen, met iets wat ik zelf ook nog eens heel leuk vind om te maken! Eens in de zoveel tijd doe ik een random act of kindness en geef ik een ex libris stempel weg. Het is alweer een tijd geleden dat ik dat voor het laatst deed, dus het mocht wel weer een keer, vond ik. Dus bij deze, je kunt er een winnen!

Kun je een stempel zoals op de foto’s hier goed gebruiken om je boeken mee te bestempelen? Of ken je een boekenwurm waar dit echt een perfect cadeau voor is?

Je hoeft er niet veel voor te doen, zet alleen even in de comments neer dat je mee wil doen. En kom dan in week 12 weer even hier terug om te kijken of je gewonnen hebt. Ik vraag je dan een foto op te sturen, zodat ik de stempel gelijkend kan maken. En stuur hem dan naar je op.

> toegevoegd op 13 maart: de winnaar is zwartraafje! Dankjewel allemaal voor het meedoen ♡

9

comments

 1. Zo’n leuk idee Luus! Ik stel mezelf kandidaat, haha 😀 En en en nu je hierover schrijft, doet dat me denken dat ik ooit eens het idee had opgevat om de leden van mijn boekenclubje zo’n stempel cadeau te doen dus als ik ‘m niet win en als ik ‘m wel win stuur ik je nog een mail om er een paar te bestellen!

  1. Leuk dat je meedoet! En nog meer stempels maken vind ik natuurlijk altijd een top idee : D

 2. Simone

  Hé Luus, wat een super leuk idee! Ik doe graag mee voor mijn kleine Lynn. Ze heeft al wat favoriete boekjes en als ik ze dan ook kan bestempelen voor haar is het helemaal leuk!

  1. Leuk dat je meedoet Simone! : D

 3. malu van de kerkhof

  Wat een ontzettend leuke winactie! Mooi design ook 🙂

  Ik doe zelf niet mee; want ik heb al hele mooie stempels van jou gekregen en vind het leuker om iemand anders te laten winnen 😀

  1. Dankje Malu! Ik geloof dat jij een van de eerste portret stempels hebt, toch? : D

   1. Malu

    Klopt! Met nog een brilletje op ^^

 4. Dag Luus, ik heb je op Instagram ontdekt via Irene die het tijdens een knutseldate (waar ik vrolijke enveloppen aan het maken was) over jouw creaties had. Zelf hou ik ook veel van leuke post samenstellen. Al helemaal nu ik dit jaar naast brieven voor pennenvriendinnen en kaarten voor familie en vrienden ook aan postkaart ruilen ben beginnen doen. Mijn boeken bestempelen krijg ik nog steeds niet over mijn hart maar zo’n mooie stempel lijkt me ook heel leuk om enveloppen of kaarten te versieren. Ik doe dus graag mee.

  1. Leuk dat je meedoet! En ze kunnen ook voor post gebruikt worden inderdaad : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *