stempels van de maand

Zoals je misschien al gelezen hebt… ik ben weer met yoga begonnen! Laten we hopen dat mijn rug wat flexibeler wordt erdoor en dat ik me niet meer als een oma voel ; ) De stempels van vandaag zijn heel toepasselijk, yoga poesjes die veeeel felxibeler zijn dan ik!

Hoe ik tegenwoordig mijn tijd vul. Het lezen van boeken, brieven schrijven, met vrienden appen, spelletjes spelen en yoga. Heb jij nieuwe hobby’s nu je thuis bent?

Dit olifantje maakte ik voor Philipps verjaardag!

We mogen heel blij zijn dat we nu, in deze tijden, internet, tv en Netflix hebben! Zodat we nog steeds een connectie behouden met de buitenwereld. En heel veel tijd om series te bingen!

De stempels van vandaag zijn een ode aan helping hands! Aan iedereen die op dit moment een handje meehelpt. Nadenken en meedenken over onze maatschappij is wat we nu met z’n allen zouden moeten doen. Met in het achterhoofd dat dit de perfecte tijd is om een stapje terug te nemen en ruimte te geven aan bezinning. En als we kunnen, een ander een handje te helpen! Vandaag dus grote dankbaarheid voor iedereen die dit doet.

Dankjewel aan alle mensen die helpen. Aan mensen met en zonder symptomen die thuis blijven en daarmee anderen beschermen. Aan de mensen die boodschappen of medicijnen halen voor een ander, die het nu even niet zelf kan. Aan de mensen die zich houden aan de 1.5 meter afstand. Aan de mensen die nog steeds moeten werken en ploeteren voor de gezondheid van anderen. En alle anderen die ik nu vergeet.

Ps. Mocht je ook wat willen doen – hoe klein ook – je kunt je hier opgeven voor allerlei dingen. Van de hond uitlaten tot boodschappen doen. Daar word je gekoppeld aan mensen in je buurt die hulp nodig hebben.

We hebben een nieuw product in de winkel dat mij inspireerde om dit vrolijke eitje te maken: sunny side up!

Ik maakte ook mini stickers ervan, cute!

De stempel van vandaag is geïnspireerd op een foto die ik zag op het account van Princess Cheeto’s. Ze heeft twee super schattige katten! Als je van katten houdt (en wie doet dat nu niet!?), neem dan vooral een kijkje op haar account. It’s awesome! De kat op de stempel is Nacho. 

L O V E it’s a mystery! Ik hou van dit nummer van Karen O & the kids. Je zult het vast herkennen van Where The Wild Things Are. Het liedje kwam vandaag plotseling voorbij in mijn playlist en dat inspireerde me om deze stempel te maken : )

Ik ben zo klaar voor de lente! De stempels van vandaag zijn dan ook geïnspireerd door de opkomende narcissen. Hoe cute is de kleine bloembol! : D

En ook nog in kleur.

0

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *