meet the maker: workspace

Ik hou er zo van om bij iemand in z’n atelier of studio te spieken! Voor de March Meet The Maker post van vandaag mag je in mijn kamer kijken. Room tour! 

Dit is het bureau waar ik altijd aan werk. Het is niet de grootste kamer, maar het is precies goed voor mij. Ik heb alles bij de hand!

fun facts

+ Ik heb altijd een fles water en pot thee nodig als ik werk. 
+ Ik spaar LUSH parfums, zoals je op de achtergrond kunt zien ; )
+ Ik maak elke keer een grote rotzooi als ik aan het werken ben, maar ruim het ook netjes op aan het einde van de dag. Niks ergers dan moeten beginnen in de rotzooi! 
+ Ik vergeet vaak te eten als ik bezig ben. Mijn buik herinnert me uren later door te knorren dat het misschien eens tijd is om wat te eten.
+ Ik haat het als mijn kamer niet georganiseerd en opgeruimd is! Dat houdt me heel erg van mijn werk af. En ik kan zelfs bijna niet beginnen als er rotzooi is. 

Aan de linkerkant hangt mijn collectie van dingen die ik in tijdschriften gevonden heb of van mijn eigen prints. Het liefst hangt de hele muur vol met allemaal vrolijk gekleurde dingen!

Aan de andere kant van de kamer (achter me als ik aan mijn tafel zit), staat een grote kast waar ik al het papier, inkt, verf en andere dingen bewaar.

Ik heb een vrij lange tafel, waar zelfs twee mensen aan zouden kunnen zitten. De rechterhelft van de tafel gebruik ik om de spullen op te zetten die ik gebruik als ik bezig ben, zodat de tafel voor me zo leeg mogelijk is. Op de rechter tafel bewaar ik alle stempels die ik gemaakt heb in deze IKEA kastjes. Twee ervan heb ik voor een paar euro bij de kringloop gevonden.

Aan deze kant van de tafel print ik ook de grotere lino’s en maak ik t-shirts.

En dit ben ik! Dit is hoe ik er meestal uit zie in mijn kamer ; ) 

1

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *