de stempels van 2 0 2 2

Ik scrollde mijn ello account eens door om te kijken wat ik dit jaar allemaal aan stempels gemaakt had. Want ik had het gevoel dat er bijna niets uit mijn handen is gekomen. En dat klopte ook wel! Daar wil ik verandering in brengen, dus hieronder een oproepje aan jullie! En de paar stempels die ik wel maakte op een rijtje. 

Door het verhuizen is het stempelen een beetje naar de achtergrond geslopen, en dat vind ik eigenlijk heel jammer! Ik heb me daarom voorgenomen om te proberen er in ieder geval elke vrije woensdag voor te gaan zitten. En als het lukt ook nog een (of meerdere) avonden in de week. 

Ik doe het zo ontzettend graag en het is echt een uitlaatklep. Sommige mensen voelen zich goed als ze likes krijgen op Instagram of over complimenten over hun outfit, ik voel me goed als ik iets maak en ik vind dat dat goed gelukt is! Daar word ik intens gelukkig van : ) Dus, mijn voornemen voor het komende jaar is: meer produceren! 

Zo af en toe zal ik daar hier wat over delen, maar als je echt alles wil volgen, kun je beter op destempelsvanluus kijken.  

oproepje aan jullie

En dan meteen een oproepje aan jullie: ik merk dat ik de leukste dingen maak als ze in opdracht van iemand zijn. Dan maak ik iets persoonlijks, speciaal voor iemand. En als dat dan leuk gelukt is, maakte me dat extra blij! 

Dus, wil je een print of stempel van iets? Geef me een opdrachtje! Dat kan alles zijn wat je wil. Ik kan dan oefenen en hopelijk ook uit mijn comfort zone stappen en groeien in mijn stempels. En jij krijgt er ook hopelijk iets moois voor terug : D Voor een print vraag ik niets, die mag je zo hebben. Voor een fysieke stempel vraag ik een kleine bijdrage omdat ik daar meer materiaal aan kwijt ben wat ik niet meer kan gebruiken. 

Stuur me even een berichtje met je idee: luusjeindelucht@gmail.com

1

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *