wat ik deze winter wil doen

Bij het maken van mijn maandelijkse post van januari, realiseerde ik me iets; ik vind mezelf geen planner, maar ook niet iemand die helemaal niet plant. Ik zit ertussenin. Ik hou van lijstjes maken, maar als die er zijn, wil ik me vooral niet gebonden voelen aan dat lijstje. Lastige combi, of misschien ook niet?

Het begon allemaal met een illustratie van kataivisuals die ik tegenkwam (die hierboven). En het gevoel dat daardoor kwam opborrelen; die 11 maanden die er nu nog over zijn in 2024 lijken veel, maar ze zijn zo om! Er was vooral een gevoel van mooie momenten en leuke dingen willen sparen dit jaar. En zo heb ik de 4 seizoenen lijstjes bedacht om eens te proberen.

Een beetje een mix tussen wel al wat ideetjes op papier hebben, maar zelf kunnen kiezen door het jaar heen, welke ik wel en niet wil uitvoeren. Want ik wil vooral geen lijstjes maken en daar dan aan vast zitten. Ik merk dat ik daar steeds allergischer voor wordt op een of andere manier ; )

winter: januari, februari en maart

> ik wil weer beginnen met lezen: minimaal één boek uitlezen of luisteren
> frisse lucht is belangrijk, dus om weer wat meer buiten te komen: elke maand minimaal één wandeling maken
> de slaapkamermuur verven
> de Alice in Wonderland puzzel afmaken
> minstens één online lesje sport volgen (een les yoga van Adriene of qi gong)
> de stapel kleding die al een tijd ligt te wachten nu echt eens fotograferen en op Vinted zetten
> de spiegel en het parfumrekje verven

2

comments

  1. Leuk lijstje! Muren verven is zoiets wat ik mezelf altijd voorneem om te doen, maar het dan nooit doe terwijl ik het wel ergens leuk vind.

    1. Ja, dat vind ik ook zoiets wat je makkelijk een tijdje kunt doorschuiven, haha. Ben benieuwd wanneer het hier nu echt gaat lukken!

  2. Klinkt als leuke, en soms toch ook nuttige vooruitzichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *