the letter project

De wereld een beetje mooier maken, op mijn eigen manier, dat is een van mijn doelen. Dat doe ik door elke week kanjerpost te sturen die (ernstig) zieke kinderen even opvrolijkt. En als er andere manieren zijn om het leven mooier te maken voor anderen, dan grijp ik die meteen.

Zo kwam ik weer een mooi project tegen waar ik meteen warm van werd: The Letter Project.

The Letter Project is een organisatie die geheel bestaat uit meisjes en vrouwen. Het idee erachter is meisjes en vrouwen die door een moeilijke tijd gaan, te ondersteunen met brieven. Met het schrijven van deze brieven proberen ze deze meisjes en vrouwen te ondersteunen en te laten floreren. En te laten weten dat ze niet alleen zijn en genoeg zijn. De mensen die deze brieven krijgen, zijn tussen de 6 en 60 jaar oud.

Op dit moment schrijven rond de 450 vrouwen en meisjes mee met het project. En je kunt jezelf opgeven op de website als je ook mee wil doen. Elke dinsdag komen nieuwe aanvragen online en daar kun je (maar hoef je niet) op te reageren. Het is geheel vrijblijvend!

Hier kun je lezen hoe het is als ontvanger, om een bundel aan brieven in je brievenbus te krijgen.

Ik heb me in ieder geval meteen aangemeld, want een wereld waarin vrouwen zich sterk en fijn voelen, dat is ontzettend veel waard. Als ik daar een bijdrage in kan leveren met iets wat ik sowieso al heel erg leuk vindt, dan doe ik dat heel graag! Jij ook?

1

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *