de briefjes van november

Het is alweer bijna half december als ik merk dat ik mijn post van november nog niet gedeeld heb. Dus bij deze, al mijn verstuurde briefjes van afgelopen maand.

De stickers die ik bij WOWgoods bestelde gebruikte ik deze maand natuurlijk meteen op mijn post. Nog steeds heel erg verliefd op ze! Er ging een briefje aan Malu met de discoballen. En ik stuurde haar ook elke sticker mee, zodat ze ze ook uit kan proberen.

Ook voor Marlou de mooie stickers. Passend bij de herfst maakte ik paddenstoelen post voor haar. Kijk hoe mooi ze glimmen!

De kanjerpost van deze maand.

Weer geprobeerd ze zo vrolijk mogelijk te maken!

De eerste decemberzegel plakte ik op mijn post voor Malu. De envelop kriebelde ik vol met 🪲 Het werd een van de leukste briefjes van de maand, vond ik zelf.

Ik stuurde een briefje met eigen printjes naar mijn long time & long lost penvriendinnetje uit Slovakia! Na 8 jaar vonden we elkaar weer per toeval terug op internet. Hoe mooi is dat?

Malu kreeg ook weer een briefje terug met een mooie illustratie uit de Flow.

Deze maand verstuurde ik ook mijn demaandagnadezondag kerst swap pakket. Zoveel plezier gehad aan de cadeautjes bij elkaar zoeken en alles gezellig inpakken! Ik hoop dat de ontvanger er net zoveel plezier aan beleeft : )

Voor Kaatje een briefje terug met een zelf geprint kaartje en tapir met feesthoedje!

Het laatste briefje van de maand ging naar Kate. Ik gebruikte een pagina uit een oude Flow, met een illustratie van @helen_dardik

2

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *