briefjes van oktober

De maand is voorbij, dus dat betekent een post met al mijn verstuurde briefjes van oktober! Het zijn er echt heel veel, met deze keer themapost met visjes, herfst en een stripboek. Ook was er een heleboel Kanjerpost en kaartjes voor ouderen. Ik maakte ook nog een nieuwe stempel en een kaartje. Het was een productieve maand!

Er ging een vissen envelop naar Utrecht voor Marlou.

Helemaal in vissen thema.

De vissen komen uit een tweedehands boek dat ik kocht. Zo mooi!

En een tweede brief ging naar Marlou. Samen met nog 3 briefjes voor kanjers.

Ik maakte een stempel van een post knuffel! En een kaartje.

Er ging een stripboek briefje naar Malu #zininbroodjekaas

Voor kaartjevoorouderen stuurde ik deze maand 5 briefjes naar 5 verschillende zorginstellingen.

Vier jarige kanjers kregen deze maand verjaardagspost met slingers.

Zo gezellig met deze kleurtjes, vond ik zelf.

En een kanjer kreeg een opbeurkaartje.

Nog 3 kanjers die post kregen. Toevallig die week allemaal in hetzelfde kleurenpalet.

Ik stuurde Anne al een hele tijd geleden een briefje, maar die raakte zoek in de post. Ik herinnerde me deze maand weer dat ik al een hele tijd een nieuwe poging had willen doen, en maakte eindelijk een briefje klaar.

Bij gewooneenkaartje maakten we deze keer post in herfst thema. Ik zocht mijn mooiste herfst kaartje uit en ging samen met L op zoek naar mooie blaadjes.

Een jarige vriendin kreeg ook een kaartje.

1

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *