briefjes van mei

Deze maand deed ik iets rustiger aan met post maken. Maar het zijn er toch nogal wat geworden. Twee briefjes verstuurde ik helemaal in kleur thema, want alles paste zo goed bij elkaar. En het was vooral ook een maand met veel leuke illustraties, zoals van Richard Scarry. Hieronder kun je meekijken naar al mijn verstuurde briefjes!

Het eerste briefje van de maand was meteen een hele vrolijke. Met veel citroenen geel : ) Ik werd er zelf ook helemaal blij van!

Er ging ook weer een briefje aan Helga. Een landkaart envelop met heel veel verschillende printjes en Richard Scarry tekeningen (jeugdsentiment!).

Deze nectarientjes vond ik in een oude Flow en ik kon het niet laten om er gezichtjes op te maken. Nooit een kans laten gaan om ergens ogen op te plakken ; ) Ik stuurde een this or that lijstje mee, want die kreeg ik ook van Stephanie om in te vullen. En de rest van de post plakte ik vol visjes, blub.

Rode themapost ging deze keer naar Vronica. Een bladzijde uit de Flo met wat gekriebel erop van mij ; ) En het bandje om de bruine envelop is gemaakt door illustrator Dinara Mirtalipova.

Van de post voor Tjitske vergat ik foto’s te maken, dus we moeten het doen met een foto van de envelop.

Voor de lieve Malu maakte ik deze maand post met mooie printjes. In het laatste nieuwe Breathe Magazine vond ik het papier dat ik voor de envelop gebruikte (foto links). Ik deed er een kaart van een walvis bij, gemaakt door Marieke ten Berge (Malu weet waarom een walvis!). En het papier op de rechter foto komt van Ikea, of all places. Ik was er instant verliefd op.

In Breathe Magazine vond ik ook een prachtige vlinder en toen ik hem zag, wist ik dat ik hem voor een briefje aan Paula moest bewaren.

Mijn stapel ingekomen briefjes bestaat nog uit 5 brieven. Mijn doel om de – oorspronkelijk 10 – briefjes van mei allemaal te beantwoorden, ga ik niet meer redden. Het waren er ook wel echt veel deze maand! Genoeg om naar uit te kijken dus, voor juni : )

2

comments

  1. malu van de kerkhof

    Wat een prachtige kunstige poststukjes!
    Leuk om mee te mogen gluren naar wat je aan anderen stuurt 😀

  2. Die Richard Scarry post is echt super tof! Jeugdsentiment inderdaad 😀 Sowieso is al je post echt prachtig!

    1. Leuk om het weer eens tegen te komen zo he? Ik was het zelf alweer helemaal vergeten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *