briefjes van januari

De eerste twee weken van de maand verstuurde ik helemaal geen briefjes, maar dat heb ik de laatste twee weken nog redelijk goed ingehaald. Ik had een flinke stapel liggen die ik nog moest beantwoorden. Dat is goed gelukt! Een van mijn intenties die ik voor 2024 heb gezet, is om mijn briefjes nog kleurrijker en vrolijker te maken met nog meer zelfgemaakte stempels erop. Ik denk dat ik alvast een goed begin heb gemaakt : )

Van Marlou kreeg ik dit leuke Pantone kaartje! : )

De eerste post van het jaar ging naar Kaatje! Een illustratie uit de Flow met een prachtige zonsondergang.

Uit Breathe Magazine (mijn nieuwe favoriet!) haalde ik een aantal prachtige illustraties. Ik was helemaal verliefd op de kleuren van de enveloppen <3 Mocht je de illustraties ook zo mooi vinden, het magazine kun je hier bestellen. En ik maakte weer eens een nieuwe tekst in mijn trodat printy; happy mail van Luus!

Nieuwe pen pal Tjitske kreeg deze post. Met mijn zelfgemaakte motten stempel en vogelkaartje.

Voor Marlou maak ik ook een briefje met het mooie papier uit Breathe Magazine. De gouden stickers komen van Hema, ik vind ze zo mooi!

Ik voegde een quote toe die ik uit een boek opgeslagen heb: “alles heeft schoonheid, maar niet iedereen ziet het”.

Voor Alexandra maakte ik blauwe post.

Het eerste briefje voor Paula was deze gezellige.

Voor Sonja dit briefje.

Voor Stephanie een eerste briefje, helemaal oranje. Ze heeft nog niet eerder snail mail verstuurd of ontvangen, dus ik ben benieuwd wat ze ervan gaat vinden!

Malu kreeg Alica in Wonderland post.

Zo leuk om met zo’n grote stapel naar de brievenbus te lopen! Dat waren weer de briefjes van januari!

2

comments

  1. Mooi! Wat een feestje, zo’n briefje van jou <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *