briefjes van februari

Zo hee, februari was best wel een goede post maand! Ik deed deze maand mijn best om elke keer een ander briefje te maken met bijpassende kleuren en stickers. En dat lukte aardig! Ik had een aantal nieuwe cadeaupapiertjes die ik voor het eerst kon uitproberen, en dat is toch wel het leukste wat er is : D

image

Een eerste briefje aan Mandy ging op de post. Met de envelop die ik bestempelde met mijn zelfgemaakte henna hand stempel. Het papier kocht ik jaren geleden bij de DM in Duitsland. Nog steeds verliefd erop!

image

Met Simone zat ik 20 jaar geleden samen in de klas. Ik vond haar per toeval terug op PenPalWorld, en we besloten elkaar briefjes te sturen om de laatste 20 jaar in te halen. Dit was mijn eerste briefje aan haar.

image

Voor de envelop liet ik me inspireren door een knutselwerkje dat ik samen met L had gemaakt, een vallende ster.

image

Misschien heb je eerder wel eens een van mijn konijntjes of beertjes gezien? Ik maakte weer eens wat nieuwe. Het konijntje kreeg voorjaarsbloemetjes en de beer maakte ik voor het jubileum van de opvang van L.

image

Na lange tijd maakte ik weer eens een stempel, en daar maakte ik dan ook weer een kaart van. De inspiratie voor de stempel kun je wel zien, het ooievaarsschaartje dat ik gebruik bij het borduren. Niets leuker dan je zelfgemaakte kaartjes versturen : D

image

Ook Marissa kreeg een eerste vrolijk briefje.

image

Aan Irene schreef ik een kaartje. En van een van mijn nieuwe cadeaupapiertjes maakte ik een envelop. Zo verliefd op het papier, wauw!

image

Saar zat al heel wat weken te wachten op mijn post terug aan haar. Ik wilde haar graag een nieuw zelfgemaakt kaartje sturen, en dat was nu eindelijk gelukt! Het borduurschaartje ging mee in de envelop en het voorjaarskonijntje ook.

image

Ik had – heel onverwachts – een briefje van Anne in de brievenbus en stuurde haar meteen iets terug.

image

Voor Malu ook weer een nieuw briefje. Ik tekende een bijpassend beertje zoals ook op de envelop stond.

image

Er ging weer een briefje naar Mandy! En daarvoor vond ik een oude sticker die ik ooit maakte, happy toast : D

image

Bij de Zeeman (of all places) vond ik toevallig het allerleukste Valentijnskaartje! Voor nog geen euro, dus ik kon het niet laten om er een paar mee te nemen voor mijn penvriendjes.

image

Het was al lang geleden dat ik mee deed aan een post ronde met een groepje. Ik meldde me spontaan aan bij een kleuren swap en maakte post in de kleur oranje.

Ook maakte ik weer wat stempels voor mijn post!

image

De kleuren thema post heb ik helemaal te pakken, want voor Eveline maak ik een blauw-groen briefje.

5

comments

 1. Super leuke post allemaal! Wat ben je creatief!
  Die stempels zien er heel professioneel uit. Ik krijg spontaan zin om ook stempels te maken.
  Top is die vondst van het Valentijn kaartje. Heb daar vroeger ook weleens hele leuke stickers vandaan gehaald. De envelop aan Mula vind ik de leukste, wat is dat voor een papier?
  Groetjes👋

  1. Dankje! 🙂
   De envelop voor Malu is een illustratie uit een oude Flow. De illustratie is van Dinara Mirtalipova. Gaaf is die he!

 2. Echt geweldig!! Zit zo veel aandacht en liefde in, ik vind ze stuk voor stuk supermooi.

  1. Ahhh, dankje! : )

 3. Ik zie mijn handwerkschaartje 🙂

 4. Wauw, zoveel mooie creaties en papiertjes. Vooral het papier dat je voor de envelop van Irene gebruikte vind ik prachtig qua kleuren. Al zijn de vlinders op de foto daaronder ook heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *