briefjes van december

Er is weer een maand voorbij en dat betekent dat ik je mijn verstuurde briefjes van december ga laten zien! Het waren er deze keer ietsje minder, want vanaf 20 december hield ik even een pauze omdat er drukke Kerst dagen en vieringen aan kwamen. Hieronder zie je alle vrolijke envelopjes : )

Een van de nieuwe pen pals die ik in december vond, was Alessandro uit Italië. Hij kreeg een eerste briefje in Alice in Wonderland thema. Het papier komt uit een vintage prentenboek dat ik in de kringloop vond (wat een gelukje!).

Malu kreeg deze maand ook weer een briefje en dit keer helemaal in vogel thema!

Ook Sonja kreeg vogeltjes post.

Een tweede nieuwe pen pal is Alexandra uit Duitsland. Voor haar post gebruikte ik een envelop die al een hele tijd in mijn kast lag, maar die ik nog niet eerder gebruikt had. Ik vond hem mooi!

De Kanjerpost van deze maand zag er zo uit.

En een bere dikke knuffel.

Voor Kaatje haalde ik mijn Halloween briefpapier uit. Het werd oranje post!

De Kerstkaartjes van dit jaar.

Marlou kreeg post met mijn tapir stempel.

En het laatste briefje van de maand verstuurde ik nog net voor Kerst aan nieuwe pen pal Chris uit België.

2

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *