briefjes van april

Zo hee, het is een flinke post geworden want in april heb ik blijkbaar aardig wat briefjes verstuurd! En dan heb ik de laatste anderhalve week van de maand niets verstuurd omdat we op vakantie waren. Op naar nog zo’n goede post maand in mei!

Het eerste briefje van de maand ging naar Kaatje. Hallo april! Met weer een mooi papiertje uit de Flow, een Pantone kaart en het leuke sinaasappel papiertje.

Tjitske kreeg inkleur post. Het zwart-witte cadeaupapier bestelde ik een tijdje geleden en daar maakte ik een envelopje voor de brief van. In de Flow vond ik het werk met de getekende mensen, en dat vond ik er wel goed bij passen : )

Stephanie kreeg een bloemen briefje. Het papier waarmee ik de envelop gemaakt heb, komt uit de Flow. Met wat gekriebel van mij erop ; ) Ook maakte ik eigen sluitstickers die ik meestuurde en een kaartje met wat zen doodles erop, omdat ik weet dat Stephanie dat ook wel kan waarderen!

Voor een thema ronde stuurde ik post naar Amerika, met thema planten.

Drie in één foto hier: links een cadeautje inpakken voor een collega van F. Midden is een briefje voor Sonja. Rechts de ex libris stempel die Liesbet gewonnen had!

Lichtpuntjes post stuurde ik deze maand naar Mandy. De kleuren van de envelop vond ik zo gezellig, en ik had ook nog een velletje stickers dat er goed bij paste.

Voor Siem maakte ik deze maand een briefje met een pagina uit een stripboek. Blijft leuk, vind ik!

Hier lees je de hele pagina.

Paula kreeg ook weer post. In de laatste Flow zag ik een pagina waarvan ik meteen de kleuren helemaal te gek vond. En dan vooral de combinatie ervan. Zo gedurfd, het neon geel met paars en blauw-groen! De foto doet het echte werk geen eer aan… het is in het echt zoveel mooier dan ik op foto heb kunnen krijgen! Ik vond ook nog de perfecte stickers voor erbij. Uit een rolletje van mijn WOWgoods stickers, precies dezelfde neon gele kleur : D

Penvriendin Lucia kreeg een verjaardagskaartje. Het kaartje is gemaakt door Marieke ten Berge.

Voor Denise maakte ik verrassingspost. Ze had al een keer laten weten dat ze mijn konijntjes zo leuk vond, dus die heb ik deze maand voor haar geknutseld en stiekem opgestuurd. Aan de envelop zal ze vast meteen herkend hebben wat het is en van wie het komt : D

Sinds kort schrijf ik met Milou de boswachter (hoe gaaf!) en mijn eerste post aan haar was deze kippies post. Ik vond een prachtig papiertje in een boek en maakte daar twee kippen stempels bij, die ik omtoverde tot kaartje.

Bij PaperShopMaastricht vond ik superleuke kaartjes, waaronder ook deze Frida. Echt iets voor Malu dacht ik meteen, dus die stuurde ik haar meteen op : D

Lonneke stuurde ik wat kaartjes met kippies erop. En daar maakte ik natuurlijk ook een bijpassende envelop bij met kippies.

Voor Eveline deze post met beestjes. Mijn lievelingsdier is een vos, dus ik was zelf wel fan van de envelop! En het was ook de eerste keer dat ik het papier met de beestjes erop gebruikte. Toen ik het voor het eerst zag, was ik er instant verliefd op!

De laatste post van de maand ging naar Vronica. Bloemetjespost!

De laatste tijd krijg ik op Instagram vaker de vraag of ik gesponsord wordt door de Flow, omdat ik zoveel eruit gebruik. Ik vind het magazine zelf heel leuk en heb er ook een abonnement op. Ik word dus niet gesponsord, helaas ; )

2

comments

  1. Wauw zoveel moois! Wat een fijne cadeautjes om te krijgen, zo’n vrolijke enveloppe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *