5 random dingen over mij

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een vijf random dingen over mij post maakte. Ik had weer eens zin in een deel twee, dus bij deze!

mijn vijf random dingen van de afgelopen tijd

🌱 Dit is iets wat me onlangs pas opgevallen is (het is echt héél random). Ik zit meestal niet met mijn rug tegen een stoel, maar altijd op het puntje. Meestal ben ik dan dingen aan het doen en zit ik zo fijn omdat ik vaak opsta om iets te pakken of me veel heen en weer beweeg aan tafel. Ook als ik op de bank zit met mijn laptop valt me na een uur op dat ik niet aan het leunen ben en dat mijn rug moe wordt. Geen idee waarom ik mezelf dat zo aangeleerd heb, haha.

🌱 Als ik werk is er meestal alleen standje ‘doorwerken’. Ik ben bijna niet in staat om rustig aan te doen (iets wat ik echt eens moet leren). Bij veel dingen komt het handig uit dat ik zo lang kan doorwerken want ik krijg veel af, maar ik heb er soms ook mezelf mee omdat ik niet merk dat ik te ver ga en véél te moe ben. Dan plof ik thuis op de bank en merk ik pas dat ik helemaal kapot ben. Op zo’n dagen ga ik dan ook heel vroeg naar bed, anders ben ik de dag erna te gaar.

🌱 Thuis doe ik alles door elkaar. Even dit doen en dan even dat doen. Er zit niet echt een structuur in, ik doe wat ik op dat moment zie. Dat betekent dat het huis soms in één keer helemaal opgeruimd en schoon is, omdat ik er als een wervelwind doorheen gegaan ben (weer dat doorwerken zonder stoppen). Of juist het tegenovergestelde, dat alles al weken ligt op te stapelen en ik er maar niet aan toe kom om er iets mee te doen. Totdat ik er gek van wordt, dan komt de wervelwind weer ; )

🌱 Dingen waar ik een zwak voor heb en ondertussen ook verzamel: kinderboeken, liefst met mooie illustraties. Lush parfum. Inpakpapier met mooie prints. Boeken die ik waarschijnlijk nooit ga lezen (haha). Kaartjes om te versturen.

🌱 Ik heb een kalender nodig om te overleven. Ik heb er een op mijn telefoon en er staat een whiteboard kalender in de keuken waar alle afspraken van de hele familie op staan. Het is bij mij zo dat als ik er niet op gekeken heb, ik ook geen afspraken heb. Nou ja, die heb ik wel maar daar weet ik dan helemaal niets van af haha. Het gaat met verplichte dingen als werk altijd goed, gelukkig. En afspraken met vrienden ook. Maar alle andere dingen die wat ‘losser’ zijn in verplichting worden makkelijk dagen doorgeschoven omdat mijn hoofd dat als minder belangrijk (of niet belangrijk) classificeert.  

0

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *