oktober in foto’s

Een maand met een 3-in-1 vakantie; vakantiepark met vrienden, een weekend helemaal niks op een boerderij camping en een paar dagen Delft. Het was heerlijk! Er werden ook pompoenen uitgehold voor Halloween, er werd een Kerst swap voorbereid en er werd geproost op goed nieuws : ) Dit was mijn maand in foto’s.

We begonnen de maand met een vakantie in Friesland, samen met vrienden. We zaten in een heel mooi vakantiepark in Eanjum. De eerste dag gingen we met de boot naar Ameland en daar werden ansichtkaarten ingeslagen. Die moesten we natuurlijk aan het thuisfront sturen.

Nu we toch in de buurt waren, ook een bezoekje aan Zeehondencentrum Pieterburen. Dat was superleuk! We zagen de zeehonden vaak van dichtbij langs zwemmen en we mochten ook meekijken hoe de zeehondjes in quarantaine gevoederd werden.

Na 5 dagen vakantiepark, reden we zonder onze vrienden nog verder. We hadden een weekend kamperen bij de boer in Ermelo geboekt. We zaten in een tenthuisje zonder stroom. Dus, kachel stoken om het warm te hebben en kaarsjes aan om iets te kunnen zien! Het was heel erg leuk om zo even een weekend rustig aan te doen. In de avond lazen we boeken en overdag knuffelden we veel met de dieren op de boerderij. Het was mooi herfstig om ons heen, maar de temperaturen waren nog heel aangenaam!

Na het weekend plakten we er 3 dagen Delft aan vast, want F moest daar voor werk naartoe. En als we dan toch al in het Noorden waren, toch? ; ) Nu snap je misschien ook wat ik bedoelde met een 3-in-1 vakantie… Wanneer F werkte, waren L en ik aan het rondlopen in de stad. We hebben een dagje uitgetrokken voor kinderboerderij Buytendelft (een aanrader), we zijn veel speeltuinen afgegaan en veel gewandeld. Het was ook nog Kinderboekenweek, dus we zaten ook een ochtend in de supermooie bieb te luisteren naar het verhaal van Stoute Hond, dat werd voorgelezen.

De rest van de maand bestond uit elke maandag een wandeling naar de brievenbus en het klaarmaken van de Kerst swap voor Irene!

Ook konden we proosten – traditiegetrouw met een gin-tonic – op het inleveren van het proefschrift van F. Ik verwisselde weer eens wat kaartjes in mijn kaartenrekken. En dit was mijn favo kaart van de laatste tijd, padvinder mol!

Ik zag twee hele leuke Kerstballen die ik niet kon laten liggen, pakte de eerste Kerst swap in (ja, ik was er vroeg bij!) en maakte een foto met konijn op de spiegel.

3

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *