maart in foto’s

Een maand met veel geknutsel en gepuzzel. En zoveel mogelijk buiten genieten van het zonnetje. Wandelend, in de speeltuin of bij de beestjes. Een maand van de tuin lente proof maken, veel vrienden zien en Pasen vieren met de fam. Dit was mijn maand in foto’s!

Nieuwe maand, nieuwe puzzel. Ik ging verder aan deze Londen puzzel van Bopster.

Ook met L werd er weer veel gepuzzeld. Deze roze hebben we zeker 6 keer gemaakt. En soms wel 2 x achter elkaar!

Het lukte me zelfs om op een zondagochtend een wandeling te maken! Het zonnetje liet zich helaas niet zien, maar het was wel aangenaam warm.

Mooie reflecties.

Puzzel 2 van de maand.

Het was ook een maand van gedisciplineerd mijn cursussen doen. Ik heb door de cursus digitaal tekenen zelfs weer eens een kwast vastgehouden!

Ook begon ik aan puzzel nummer 3. Mijn eerste van 2000 stukjes. Mooie kleurtjes waar ik vrolijk van werd!

Dit is mijn nieuwe lievelingsdrankje dat ik deze maand ontdekt heb. En voor de Paastak van dit jaar hebben we dingen uit het knutsel pakket geknutseld.

We hebben sowieso veel geknutseld!

Ook wat Pasen deco betreft.

Met L wandelde ik ook wat meer, want het weer was ineens een stuk beter (joepie!). De lente was officieel begonnen en dat was goed te merken. We gingen er zelfs af en toe op uit met het loopfietsje en haar nieuwe step (het ‘ik heb geen speen meer cadeau’).

We kregen een heel leuk cadeau wat ik al een tijd op mijn verlanglijst had staan. En het lukte me om een lesje (somatische) yoga te volgen.

De tuin werd (voor een deel) lente proof gemaakt en het was leuk om te zien dat alles weer wakker begon te worden. Naast de eerste tuinwerkdag en voor L de eerste zandbak dag, was er ook de eerste ‘zonder jas op de tuinbank zitten’ dag.

Zo leuk de linkerfoto, want ik zie de excitement van de eerste warmere dag in de speeltuin erin. En een onverwachte regenboog die een herinnering is aan een speciaal moment.

We waren ook weer diertjes aaien in het Wildpark samen met vrienden. Een gezellige zondag met af en toe wat zon!

Ik voegde deze twee boeken toe aan mijn boekenkast en was daar heel blij mee!

We verlengden ons dierentuinabonnement om er weer vaker naartoe te kunnen gaan.

Veel avonden na de opvang was dit nog onze laatste activiteit van de dag. Rondjes rijden met de trein en steeds iemand anders meenemen.

Met Kerst hadden we een tafelkleurkleed in thema, en dat was met Pasen ook weer het geval.

En tijdens het Paasweekend werd er na wat drukke werkdagen ook naar eitjes gezocht in de tuin bij opa en oma.

3

comments

 1. Wat een prachtige puzzels! Waar vind je die? (ik heb een kleindochter die ook graag puzzelt, lijkt me wel iets voor haar)

  1. Hier heb ik wat merken in een post verzameld die ik zelf mooi vind: https://www.kleinegelukjesenanderedingen.nl/oehhh/het-puzzelvirus/
   De meeste op de lijst kun je sowieso bij Amazon en bol kopen. Maar merken als Djeco ook wel vaak in speelgoedwinkels!
   Ik weet niet hoe oud je kleindochter is, maar mijn dochter vind de roze van Djeco erg leuk. Als ze nog wat jonger is, dan is het een hele fijne! Omdat de puzzelstukjes een stuk groter zijn dan de gemiddelde 200/500/1000 stukjes puzzels. Voor kinderen dus ideaal : )

 2. Haha, Luus, wat grappig weer! Ik heb voor vrijdag boodschappen besteld en heb exact dat sapje ook besteld! Ben er erg benieuwd naar 😀

  1. Het is zó lekker! Hier staat het nu elke week in de koelkast : D Wat vind jij ervan? Ook fan?

 3. Wat leuk om te zien! En mooie puzzels maak je 🙂 Ik ben zelf niet zo’n puzzelaar, maar mijn moeder wel.

  1. Haha, als ik puzzel probeer ik er ook de leuke geïllustreerde uit te halen. Vind ik toch leuker puzzelen dan puzzels met foto’s.

 4. Wat ziet het er gezellig uit! En wat is jouw dametje een goede puzzelaar! Hier is 24 stukjes al een echte uitdaging (maar goed, die arme meid is ook behept met het ruimtelijk inzicht van haar moeder ;-))

 5. Haha, ik herken die vrouw op het scherm van mijn zoektocht naar somatic exercises! 🙂

  1. Haha, ze was zowat de eerste die ik tegenkwam! Had geen zin om langer te zoeken ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *