juni in foto’s

Het duurde even voordat het zonnetje zich liet zien deze maand. Maar het is dan toch nog een beetje zomer geworden (zon, hoedjes, sandalen en badjes, yes!). Er was beestjes aaien, plantjes verzorgen, veel aardbeien eten, Vaderdag vieren, een Vinted gelukje, ziek zijn (helaas) en een dagje camping. Dit was mijn juni in foto’s!

Er werd deze maand heel wat afgewandeld op mijn vrije dagen met L samen. Altijd langs de schaapjes. En soms hadden we geluk en konden we er een aaien.

Na al die regen waren er ook weer eens wat dagen met zon! En in de slaapkamer betekent dat disco puntjes : D Een voordeel van de zolder opruimen; de discoballen weer terugvinden.

Een aantal maanden geleden maakte ik de Talking Tables puzzel en was ik gefrustreerd omdat ik het laatste stukje niet kon vinden. Begin juni had ik eens een andere boterhammendoos mee naar werk en kijk wat ik daar vond! HET STUKJE! Dit was destijds de sorteerdoos bij het puzzelen :’ )

Ik kreeg prachtige bloemetjes mee naar huis van werk. En ik maakte L blij met een zweefvliegtuigje. Dat zag ze bij andere kinderen in de speeltuin een keer. Erg leuk om mee te spelen.

Visjes kijken in het tuincentrum.

Bijna de helft van de plantjes die je hier ziet zijn opgegeten door slakken :’ ) Oef…

Highlight van de maand was toch wel deze pannenkoeken met aardbeitjes. Ze waren zo lekker! : D En er veel muziek geluisterd op de grote boxen. Door mij vooral veel naar het nieuwste album van Di-rect. Een band waar ik nooit echt naar geluisterd heb. Ze werden bekend als tienerband en in die tijd was ik zelf net iets ouder (en voelde ik me er al te oude voor, haha).

Er waren veel LUSH badjes met bad klei. We vierden uiteraard ook Vaderdag en dit waren twee van de cadeautjes.

Het was 1 week eens ECHT zomers en bijna 30 graden. Dat zijn dagen dat ik met mijn hoedje op loop.

In augustus komt er een nieuw seizoen Emily in Paris, dus ik jaagde er nog even alle oude seizoenen opnieuw doorheen. En nu ik begonnen ben met elke week een zomers kaartje sturen voor Trage Post, nam ik ook wat nieuwe zomerse stickers mee naar huis.

Ik had een fantastisch Vinted gelukje! Ik heb ze sinds ik ze in huis heb elke dag aan gehad… En de tuin van opa en oma werd door L goed verzorgd.

In mijn postkamertje deze maand en cakejes op werk.

Zo blij dat de lucht blauw was in plaats van grijs. We zaten richting het einde van de maand regelmatig met de blote voeten in de zandbak.

De laatste dag van de maand bezochten we opa en oma op de camping. Helaas was het geen zwem weer, maar wel warm genoeg om veel buiten te zijn. Een heerlijke dag om de maand mee af te sluiten.

3

comments

 1. Oh die schoenen!! En die bloemen!! En die platenspeler!! Heerlijk…
  Klinkt en ziet er uit als een heerlijke maand!

  1. : D Dat was het ook deels wel. Gelukkig blijven de goede dingen achteraf wel beter hangen : )

 2. Klinkt als een leuke maand waarin je zoveel mogelijk van de zon hebt genoten.

  1. De zon die er was hebben we geloof ik ook echt gezien inderdaad : )

 3. Mooi dat je het Houdini puzzelstukje alsnog te pakken hebt gekregen!

  1. Ja! Ik had het al opgegeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *