januari in foto’s

Hallo 2024, een nieuw jaar! Iedereen is vlijtig met zijn goede voornemens bezig, behalve ik! Een (of twee) virussen vonden het nodig om mij eerst eens even flink ziek te maken. Ik begon het jaar dus iets minder gezellig ; ) Halverwege de maand was ik weer onder de levenden, en begon het jaar pas echt voor mij. De rest van de maand was gelukkig wel leuk. Kijk maar, hieronder de foto’s!

De eerste selfie van het jaar, hallo! Hier was er nog niets aan de hand. Nieuw jaar, nieuwe projecten. Ik begon weer eens aan een nieuwe a selfie a day! Eens kijken hoeveel maanden ik het ga volhouden.

Ik had heel erg zin in een knusse winterhobby en bestelde twee nieuwe puzzels. De eerste waar ik aan begon was die van Alice in Wonderland. Ik kreeg nog niet zo heel veel af, want ik vond hem best lastig! Of ben ik gewoon te ongeduldig? Na een avond puzzelen, lag de buitenrand in ieder geval.

Voor een familielid die een operatie moest ondergaan stak ik een kaarsje aan.

De aardbeitjes had ik eigenlijk al opgegeven, want ze zagen er een tijdje niet meer zo goed uit. Maar ze hebben opeens een flinke groeispurt gemaakt!

De eerste 14 dagen van het jaar zagen er voor mij vooral zo uit, hangend boven een stomende kom water. Ik had twee virussen en een flinke voorhoofdsholte ontsteking te pakken. En daar hoorde een neus bij die op geen mogelijk manier meer open ging.

Als ik ziek ben, bestel ik meestal iets leuks voor mezelf. Deze keer was dat een nieuw borduurpakketje bij irisborduurt. Kijk dit leuke citroentje, waar je je naalden in kunt opbergen!

Dit werkje ga ik deze winter maken.

Kleur kiezen voor de slaapkamer is nog zo makkelijk niet!

Ohhh wat had ik het gemist om post te maken. Met de drukke Kerstweken en het ziek zijn, lag dat even 4 weken stil.

Zodra het kon, haalde ik ook wat voorjaar in huis. En toen lag er opeens sneeuw. Heel veel sneeuw. Prachtig zo dat witte Wonderland waar we wonen.

De 20 cm heeft het zelfs gehaald, woah.

Aan het einde van de maand was er steeds vaker een zonnetje! De tulpjes groeiden goed en van werk nam ik ook een boeket tulpen mee. Prachtig zo, met de zon in huis!

Briefjes lezen en mooie kaartjes in de post. Dingen waar ik deze maand blij van werd.

Deze maand kocht ik nieuwe badmatten en ik was er meteen helemaal verliefd op <333

De leukste knutselactiviteit deze maand, was armbandjes maken. Eentje voor L, voor F, voor mij en ook beebie (haar pop) kreeg er een.

Voor L nam ik haar eerste eigen vaasje mee naar huis van werk. We hadden ze net nieuw binnen op werk, en ik vond deze zo schattig en echt bij haar passen. Nu neem ik elke 2 weken verse bloemetjes mee naar huis die we er dan samen in kunnen zetten. Een leuke nieuwe traditie!

De laatste zondag van januari was het prachtig wandelweer, dus we maakten een klein rondje naar de laan. Het was 14 graden, de wind was zacht en het winterzonnetje scheen. Het voorjaar hing al in de lucht!

3

comments

 1. De donkerste voor je slaapkamer!
  Je post ziet er weer supermooi uit.

  1. Ik twijfel tussen de donkerste of Piranha, beiden mooi! We hebben nog even om te beslissen : )
   Dankjewel!

 2. Die badmatten zijn prachtig!
  Je had me aangezet om ook dat borduurpakket aan te schaffen en had zelfs dat citroentje ook in mijn mandje gegooid en toen bedacht ik – heel verantwoordelijk en volwassen – dat ik eigenlijk nog veel borduurspul heb liggen en maar eerst daar eens iets mee moet doen. Maar daarna mag ik 😀
  Als ik ook mijn mening mag geven over de kamerkleur: ik zou die op de rechtse foto doen!

  1. Ja, dat vond ik dus ook, op slag verliefd! En van H&M home : )
   Ohhh, wat goed van je! Ben benieuwd wat je gaat maken als je begint!
   Mag je zeker geven : D

 3. Wat een leuke printjes heb je in huis, snap dat kleuren kiezen nogal lastig is maar ik zou niet voor geel gaan.

  1. Geel zou niet zo snel in me opkomen. Waar had je dat gezien? Want die staat niet op de keuzelijst : D

 4. Ik heb een blogpostje klaarstaan over mijn winterhobby’s! Ik ben pas sinds dit jaar fan, normaal hou ik me ‘s winters minder met leuke dingen bezig ofzo? Borduren wil ik ook ooit eens mee beginnen, maar de ooit-lijst is lang 🙂

  1. Ah leuk, ben benieuwd naar jouw winter hobby’s! 🙂
   Ik heb juist dat ik in de winter veel meer doe, omdat ik dan ook meer binnen en thuis ben met dat gure weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *