februari in foto’s

Een maand met veel bloemetjes, een nieuwe gezellige eethoek, vrolijk gekleurde papiertjes waar ik blij van werd, heel veel puzzelen, een klein beetje carnaval vieren en een date in de bios!

We haalden deze maand zoveel mogelijk voorjaarsbloeiers in huis om het wat gezelliger te maken. Niks beters om de winter mee door te komen, dan bloemetjes op tafel, vind ik.

En ik heb me regelmatig dood gelachen om L die weer van alles aan het uitkramen was. Of gekke grapjes maakte. Zoals die keer – op de rechter foto – dat we de was aan het opruimen waren en ze in de wasmand ging liggen en zei ‘mama kijk, ik ben een slak!’ : D

Ik was deze maand vooral in mijn nopjes met onze nieuwe eethoek. Met zelfgemaakte houten bank inclusief opbergruimte (gemaakt door F) en met houten panelen op de muur! Zoveel knusser nu : )

Deze maand gunde ik mezelf wat nieuwe dingetjes. Dat was nieuw inpakpapier en een kaartendoos. Vrolijke printjes maken mij ook vrolijk!

Ik genoot vooral van alle leuke dingen met L. Veel kleien en spelen met zand, knutselen en tekenen, op de kussens springen en hutten bouwen. En wat me ook veel joepie momentjes gaf, waren de tulpen die ik elke dag zag veranderen op de eettafel. Van helemaal dicht naar het prachtigs op de foto hierboven. Leuk om elke dag even naar te kijken.

De opvang van L had deze maand 18 jarig jubileum, en aangezien ik in de oudercommissie zit, stelde ik voor om een bloemetje te maken om het te vieren. Daarbij maakte ik ook dit beren kaartje.

Iets waar ik ook heel blij van werd deze maand, de IJslandse klaprozen op werk.

Het was een goede puzzel maand! Misschien heb je het al eerder op mijn blog gelezen, we hebben het puzzel virus hier goed te pakken : D Want ik maakte niet alleen de Alice in Wonderland puzzel af, ook lukte het om deze puzzel van Talking Tables af te maken (na wat puzzel frustraties en ook nog een laatste stukje dat waarschijnlijk in de stofzuiger is verdwenen, haha). Daarna begon ik aan een puzzel van Londen, maar die ga ik niet meer afkrijgen deze maand.

Ik was een middag onverwachts eerder klaar met werken en de tijd die ik over had, spendeerde ik wandelend door onze oude buurt. De routes die ik vroeger dagelijks maakte, liep ik langs. Leuk om alles nog eens te zien en ook op te merken wat er allemaal veranderd is. Zoals bij het huis hierboven op de foto rechts, waar om de zoveel tijd weer iets anders leuks voor het raam staat.

We zijn niet echt Carnavalsvierders, maar gingen wel even bij de optocht in ons dorp kijken. Dit was mijn ‘pekske’.

We vierden de verjaardag van mijn vader en ik vond het perfecte mintgroene vaasje voor in het interieur van mijn ouders. Met bloemetjes die ik er natuurlijk zelf in gezet heb. Ook leuk om mijn zusje en hondennichtje Mollie weer eens te zien!

Een van de beste aankopen van de maand was dit beren bordje van de Zeeman. Ik zag het liggen en dacht meteen, dit is perfect om mee te puzzelen! Een groot bakje en 4 kleine bakjes om alle stukjes te sorteren. Hij is gelijk goed in gebruik genomen en we puzzelen niet meer zonder. En dat voor een paar euro. Toppie, zou L zeggen ; )

De vaasjes werden elke 2 weken gevuld met nieuwe bloemetjes.

Winter is voor mij thee seizoen. Dit jaar haalde ik mijn lievelings nog eens uit de kast, de Dael’s Droum thee.

Er werden armbandjes gemaakt en er werd weer veel op bed gesprongen. Soms moest dat met sfeerverlichting : D

Nog meer verse bloemetjes en veel boekjes lezen (zoek boeken deden het heel goed).

Ook L kreeg een nieuwe puzzel, en die probeerde ik natuurlijk ook zelf even uit ; )

Ik maakte nog eens wat ex libris stempels. Voor Danny en baby Bowie. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het bestempelen van je boekjes natuurlijk!

We zagen Poor Things in de bioscoop en ik vond hem echt heeeel gaaf!

Deze puzzel kreeg ik net niet meer af in februari.

4

comments

 1. Karlijn

  Dikke dikke liefde voor de stempels! Er wordt driftig gestempeld hier in huis. Wat leuk al dat puzzelen, zulke mooie puzzels ook. Ik ga je bericht daarover ook even lezen, heb meteen zin om het ook te gaan doen. X

  1. Jaaa, zo leuk om te horen! : D
   Dan pas maar op dat je het puzzelvirus niet ook te pakken krijgt, haha ; )
   X

 2. Zoveel puzzels, keitof! En al die bloemen, zalig hé? Ik heb al twee weken ene bos anjers op tafel staan en heb me voorgenomen om ook wat vaker bloemen te kopen.

  1. Ja, doen! Zoveel vrolijker in huis in de winter met bloemen op tafel : )

 3. Je staat goed met een roze pruik 🙂

 4. Bloemen zijn nog tofferer wanneer je ze in kleine vaasjes kan verdelen en uitstallen. Zo veel leuks in deze blogpost trouwens. Dat Zeeman bordje lijkt me inderdaad ideaal om wat puzzelstukken in te sorteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *