april in foto’s

De maand van buiten zijn en veel beestjes, van veel tekenen en van vakantie! Kijk je mee naar mijn maand in foto’s?

Het was de maand van slow drawing. Ik ontdekte het een tijdje geleden, maar ben er nu ook zelf mee aan de slag gegaan > zie deze post.

Het was een maand van lente en fijn lente weer (hallo zonnetje!), dan weer niet (hallo eindeloze regen). Ik genoot extra van de narcissen en andere voorjaarsbloeiers op tafel. Om op de dagen dat er alleen maar regen uit de hemel viel, toch nog van een zonnetje te kunnen genieten binnen.

Ik stuurde natuurlijk ook weer een hoop post, maar die heb ik al gedeeld in de briefjes van april. Van deze foto werd ik heel blij, een lichtpuntje per post sturen en de envelop kleuren die passen bij de kleuren van mijn krat en tas.

Dat de lente nu echt begonnen was, was ook aan mijn gemoed te zien. Ik had opeens veel meer zin om mijn truien achter in de kast te verstoppen en mijn mooi gekleurde bloesjes en shirtjes uit te halen. De haarbanden kwamen ook weer uit de kast en ik liep weer wat vaker rond in een outfit waar ik iets meer mijn best voor had gedaan.

Met het betere weer waren er ook dagen met veel buiten zijn. We hebben deze maand veel in de speeltuin gespeeld en de krijtjes zijn weer uit de kast gehaald!

Ik ben niet vaak in de stad, maar het lukte deze maand wel nog een keer om te gaan. Ik bezocht PaperShopMaastricht en vulde mijn postkaarten collectie aan met wat pareltjes.

Wat we ook veel gedaan hebben deze maand, is steppen. L kreeg er eentje omdat ze gestopt is met haar speen. En na een paar dagen door de buurt crossen, besloot ik er ook een te kopen. Nu gaan we vaak samen een rondje buiten steppen. En ik voel me weer een tiener die op rolletjes door de buurt cruist, net als vroeger ; )

De laatste 10 dagen van de maand reisden we naar Turkije. Daar belandden we in een prachtig palmbomenparadijs waar we ons al die tijd voornamelijk aan het zwembad en het strand hebben opgehouden. We hebben elke dag goed weer gehad van 25+ graden, wat een bofkonten. Want in Nederland was het winters weer…

Het eten was er ook heel goed en het personeel supervriendelijk. Het was echt een hele fijne vakantie die zeker voor herhaling vatbaar is. We denken eraan om volgend jaar weer hier te boeken, zo leuk was het!

Voor mij altijd een hoogtepunt; aan zee zijn. Het was een kiezelsteentjesstrand, geen echt zandstrand. Dat betekent wel dat we de mooiste steentjes verzameld hebben. Om ze daarna weer netjes terug te leggen. Want er staat straf op stenen mee naar huis nemen in Turkije ; )

Een ander hoogtepunt op vakantie; de hele dag in zo’n mooi strandhutje liggen en een 4 gangen menu eten. En vooral ook helemaal niks doen, zaaaaalig.

In het hotelpark hebben we heel wat dieren van de bingo kaart kunnen afstrepen, er waren er veel; veel salamanders, poesjes die zich ook lieten aaien, een schildpad, heel veel vogels, kraaien die uit het zwembad kwamen drinken en mussen die bij je op de stoel kwamen wachten tot je iets van eten liet vallen.

2

comments

 1. Oh wat goed dat het tutje weg is! Hoe heb je het aangepakt? Wij hebben D. zover gekregen (met veel drama wel, haha) dat hij alleen mag tutten in bed.
  Leest als een fijne maand! Ondanks het soms regenachtige en winderige weer had ik toch ook wel regelmatig lentevibes ^^

  1. Er veel over gepraat en uitgelegd dat ‘grote meisjes’ het niet meer hebben. We hebben geprobeerd om het bij alle slaapjes meteen weg te laten, dat was 2 dagen echt even doorzetten. Ze heeft zich uiteindelijk binnen een week erbij neergelegd en was er toen vanaf. Maar ik denk dat het voor ieder kind anders is, hoe makkelijk het gaat en wanneer het lukt. Ik had me voorbereid op het ergste in ieder geval ; )
   Jaaa, de lente vibes waren er zeker gelukkig ook nog!

 2. Wat een heerlijk overzichtje! Lekker dat je op vakantie bent/was. Ik moet nog even wachten, hoewel ik nu wel even een week vrij ben 🙂

  1. Die vakantie was ook wel echt nodig, dus we zijn allemaal weer helemaal opgeladen! Een hele fijne vakantie voor jou!

 3. Wat een leuk artikeltje. Vooral die foto’s van je voeten bij de zee <3 Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *