hello new bujo

Het kriebelde al een tijdje om weer eens te beginnen met een bullet journal. Maar dat deed ik tot nu toe niet, want ik dacht dat het me veel te veel tijd zou gaan kosten. En vooral ook dat een boekje overal en nergens zou gaan rondslingeren. De afgelopen weken heb ik wel alles digitaal getrackt op mijn telefoon. En vandaag besloot ik er toch eens voor te gaan zitten om het op papier te zetten!

Ik zocht mijn oude bujo nog eens op en bladerde erdoorheen. Het was leuk om nog eens alles zo op een rijtje te zien. En ik herinnerde me dat het inderdaad wel wat tijd kostte om het allemaal te maken, maar dat het me ook heel veel ontspanning en rust bracht. 

Er zijn nu wel wat dingen veranderd. Zo wil ik mijn nieuwe bujo eigenlijk vooral gebruiken als een analoog naslagwerk van mijn blog. Daarin zal ik een aantal dingen gaan tracken zoals mijn humeur, energieniveau en slaap (vooral interessant als straks het frietje er is). En ook het aantal stappen dat ik maak en hoeveel water en koffie ik drink. En dat is ook weer even genoeg om bij te houden. 

Dan reserveer ik elke maand ook nog een aantal pagina’s om bij te houden wat ik gedaan heb. Zo zal ik een pagina maken met mijn daily notes en een pagina met dingen waar ik dankbaar voor was. En dan nog een pagina waarop ik reflecteer op de maand. 

Ooit wil ik een jaar lang elke maand een bujo bijhouden… maar of dat haalbaar is? Het lijkt me zo leuk om zo’n naslagwerk van je jaar te hebben in grafieken! Eens kijken hoe ver ik ga komen het komende jaar!

0

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *