21 of 2 0 2 1 deel 3

En ook het laatste deel van #21of2021. De laatste 7 leuke dingen en memorabele momenten van mijn 2021. En dan is het jaar nu bijna echt voorbij! Deze keer lees je over Moederdag, de baby bieb en eindejaarsgezelligheid.

#15 mijn eerste moederdag

Bij mama worden, hoort natuurlijk ook de allereerste Moederdag. Wat was het leuk om een speciaal voor mij gemaakte pannenkoek te krijgen met sterretjes en hartjes <3

#16 de nieuwe baan

Wie had dat gedacht, dat ik dit jaar nog van baan zou wisselen en tussen de bloemen zou staan? Nou ik niet! Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt! Ik leer er elke dag weer een hele boel over het bloemenvak en hoop ooit een hele goede bloemiste te zijn. Ik vind het heerlijk om elke dag creatief bezig te kunnen zijn en met de seizoenen mee te kunnen leven.

#17 alle baby foto’s en video’s

Eens in de zoveel tijd stuurden vriendinnen een update met wat foto’s (en soms ook video’s) van hun baby en ohhh wat vond ik dat altijd leuk om te krijgen! Wat zouden nieuwe mama’s toch moeten zonder alle vriendinnen met baby’s en het delen van alle foto’s en verhalen?

#18 de babybieb

Ohhh, wat vond ik het leuk dat de bieb tegenwoordig ook baby’s verwelkomt. We kregen 5 maanden na de geboorte een uitnodiging om haar aan te melden en dat deden we dan ook meteen. We kregen een schattig koffertje mee met een paar boekjes erin en haar bieb abonnement. Sindsdien gaan we twee keer per maand om baby boekjes te lenen en het is elke keer zo leuk! Ze geniet ook echt steeds van de nieuwe boekjes.

#19 alle uurtjes in mijn kamertje

Dit jaar ben ik van helemaal niets meer doen naar elke week een paar uurtjes en daarna naar elke week een hele dag gegaan als we het hebben over tijd hebben om creatief te zijn. De eerste weken van het jaar, nadat L geboren was, vond ik naast het wennen aan een nieuw leven vooral moeilijk om geen tijd meer voor mezelf te hebben. Het heeft me nog meer doen beseffen hoe belangrijk dat eigenlijk wel niet voor me is. Het zijn de momenten dat ik mijn batterij oplaad en mijn hoofd ook.

#20 de eindejaarsgezelligheid

Voor mij kunnen elk jaar de gezellige lampjes en het aftellen tot kerst niet vroeg genoeg beginnen! Als de klok omgaat worden er in huis al extra lichtjes aan gemaakt om de donkerte te overheersen ; ) Ik geniet enorm van adventskalenders en kransen. Dit jaar kocht ik een krans van Grimm’s en ik ben er stiekem een beetje verliefd op! Het mooie hout en alle leuke dingetjes voor erbij. Ik verheug me nu al om hem het hele jaar door te gebruiken voor verjaardagen, seizoenstafels en de volgende advent.

#21 de zelfgemaakte kerstkaarten

Elk jaar probeer ik onze kerstkaarten zelf te maken en voorheen was dat altijd iets wat ik gutste en printte. Dit jaar heeft L meegeholpen aan de kaarten en ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk nog veel leuker vind dan de dingen die ik normaal maak!

0

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *