21 of 2 0 2 1 deel 2

Hier is ook het tweede deel van de 21 leukste dingen en memorabele momenten van het afgelopen jaar met deze keer de bloemen die ik maakte, de leukste aankopen van het jaar en een portie herfstblaadjes (ja, alweer haha)!

#8 heel veel bloemetjes

Dit jaar ook weer flink wat uurtjes besteed aan het maken van papieren bloemen. En met veel plezier! De meest memorabele waren een afscheidsboeket voor LUSH, een bruidsboeket voor Irene en voor vrienden een groot mix boeket voor in hun vakantiewoning. Zo leuk om te maken! Ook maakte ik een aantal bloemen voor het eerst, zoals een Iris en Delphinium en probeerde ik een andere manier uit met het maken van een klaproos en Chrysant. Het was wel best een goed bloemenjaar als je het mij vraagt!

#9 gebroken teen

Gelukkig het enige ongelukje dit jaar, de gebroken teen in mei. Toen het gebeurde, dacht ik dat het mijn schuld was door ‘s ochtends vroeg met mijn ogen nog half dicht en op sokken naar beneden te lopen, maar later bleek dat het bed laken dat te drogen hing over de reling hetgeen was dat me liet uitglijden. Uiteindelijk viel het allemaal nog mee met het heelproces en waren het uiteindelijk 6 weken niet belasten. Daarna was ik gelukkig weer op de been en voelde het alleen nog wat gevoelig. In oktober was ik er helemaal vanaf en ik merk er nu vrijwel niets meer van gelukkig.

#10 vakantie

We hadden eigenlijk niet meer gerekend op een vakantie met alle Corona toestanden en de wisseling van baan, maar het is ons toch nog gelukt om een paar dagen weg te gaan. We zaten op een camping in het Belgische Bütgenbach en dat was erg leuk! Ik had al jaren niet meer gekampeerd en was heel blij om dat weer eens te kunnen doen. Als kind gingen we namelijk elk jaar met de caravan weg. Mijn allereerste vakantie was zelfs toen ik pas een paar weken oud was! Ik was van tevoren erg benieuwd hoe het allemaal zou gaan met een baby. Zou ze de camping bij elkaar schreeuwen, zou ze wel in een onbekend bed (tentje) in de caravan slapen, raakt ze nu helemaal uit haar ritme? Het viel me allemaal heel erg mee en het was juist superleuk! Ik voelde me helemaal in mijn nopjes op de camping en had werkelijk plezier aan alles, zelfs het afwassen in het washok hahaha. Omdat ik het als kind zo vaak en veel gedaan heb, voelde het als thuiskomen.

#11 de leukste tweedehands vondsten

Ik kan wel zeggen dat ik dit jaar meer tweedehands geshopt heb dan ooit tevoren. Ik ging al graag naar de kringloop en kocht ook wel eens online iets van iemand over. Maar dit jaar heb ik me toch maar aangemeld bij Vinted (lang wilde ik dat niet omdat ik mijn geld al zag wegvliegen haha). Er waren een aantal goede vondsten! Ik kon een nieuw blik aan mijn blikken verzameling toevoegen, daar ben ik altijd naar op zoek. Ook zocht ik al een hele tijd naar deze limited edition Dr. Martens en vond ik ze eindelijk op Vinted, yessss. En ik ging ook voor een glanzend paar paarse Docs. Allemaal heel blij mee! Zo’n tweedehands koopje vinden maakt me echt duizend keer zo blij dan iets in/van een grote winkelketen kopen : )

#12 de fijnste aankopen

Ik heb geprobeerd om dit jaar niet al te veel dingen te kopen. Dat is niet helemaal gelukt, al zat er niet veel tussen wat heel onnodig was. Ik heb ook proberen te letten op de duurzaamheid en kwaliteit van de dingen die ik kocht. Want ik wil eigenlijk alleen nog dingen van goede kwaliteit en dan mag het wel iets meer kosten. Dan koop ik gewoon wel wat minder!

De dingen op de foto: Leuchtturm notebook wat ik gebruik als bloemen boek, met superleuke bijen sticker van Bloemkolie • de Moonies van Moonie by Mila • de Fiep Westendorp kalender waarop we elke maand alle nieuwe dingen die L doet en leert opschrijven • RAINKISS regenjas met superleuke cherry blossom print • een klein cadeautje voor mezelf van LUSH, de Zesty gift set • een mini cameraatje voor L • heel cool speelgoed van het Australisch merk Playgro • nieuwe Giesswein sloffen die de fijnste zijn die ik tot nu toe gehad heb • de boekenkast/speelgoedkast voor L van Ikea

#13 dieren knuffelen

Een van de hoogtepunten van dit jaar was toch wel elke keer dieren kijken en knuffelen met L. Het was altijd weer zo leuk om haar hardop te horen gniffelen en lachen om ze! Dan ging er weer een vingertje door het hek en werd ze helemaal afgelebberd door een schaap, geit, paard of ezel.

#14 al die herfstblaadjes

Ik weet dat ze bestaan maar kan het me eigenlijk bijna niet voorstellen, mensen die NIET van de herfst houden. Zo iemand ben ik dus niet ; ) Dit jaar was een prachtig blaadjes jaar!

0

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *