knutsel het jaar rond

Met kleine L schilderen en knutselen vind ik heerlijk om te doen. We hebben op het moment een paar dingen om uit te kiezen en dat is meestal schilderen, tekenen, prikken, stempelen of stickers plakken. Een beetje de standaard dingen dus. Dit jaar heb ik me voorgenomen om dat wat uit te breiden.

Zo ben ik op zoek gegaan naar leuke ideetjes en kwam ik eerst uit bij een knutsel abonnement van ClubCreo. Dit is een maandelijks abonnement waarbij je een doos met knutsel spulletjes (met handleiding) krijgt opgestuurd. Meestal is het aangepast op het seizoen en zo kun je binnenkort dus bijvoorbeeld Paas knutsels thuis verwachten. Het abonnement is ook makkelijk aan te passen. Je kunt elke maand zien wat er in de volgende box zit en als je eens een maandje geen box wil ontvangen kun je het gewoon pauzeren. Om het eens uit te proberen, heb ik een proefbox aangevraagd. Ik ben benieuwd!

Toch ben ik ook verder gaan kijken. Want ik vind het ook wel fijn om helemaal zelf te kunnen bepalen wat we gaan doen. En zo kwam ik uit bij Baker Ross, een webshop met enorm veel kunst en knutselbenodigdheden. En dus ook knutselpakketten. Een beetje hetzelfde idee als de boxen van ClubCreo. Ik heb meteen een plannetje gemaakt voor het hele jaar en per seizoen wat knutsels aangeschaft. Zo gaat mijn goede voornemen om wat gevarieerder en vaker te knutselen niet moeilijk worden!

Kijk maar eens wat voor leuke dingen je kunt maken! Wij gaan dino’s in eitjes maken deze Pasen, kerstballen inkleuren en elk seizoen een krans maken.

En deze vond ik ook echt heel erg leuk : ) Ik heb geprobeerd dingen te kiezen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar waar we naderhand ook nog iets aan hebben. Bijna alle pakketten zijn leuk om nog op te hangen, te bewaren en elk jaar weer opnieuw uit te pakken.

Overigens zijn de prijsjes ook best prima. Vooral als je je bedenkt, dat in elk pakket minimaal 5 stuks zitten (en vaak ook wat meer). Je kunt er best een tijdje mee vooruit! Mocht je ook eens wat willen proberen, je krijgt nu 15% korting! #nospon trouwens ; ) Ik ga dit zelf in ieder geval ook alvast onthouden voor alle toekomstige kinderfeestjes!

6

comments

 1. Oh hoe leuk, Luus! Bedankt voor de tips, ik heb ook zo’n proefpakket besteld van Club Creo. Ik was vanmorgen met D aan het knutselen en bedacht toen ook dat ik wel wat andere dingen wil doen dan alleen maar verven of random knippen en plakken. Hij vindt het ook echt leuk dus ben benieuwd of dit iets is.

  1. Dat had ik dus ook. Maar eerlijk, ik heb niet altijd de energie om zelf van alles te gaan bedenken. Dus ik vond zo’n abonnement of knutselpakket wel ideaal. Dan kunnen we altijd nog zelf dingen erbij verzinnen 😀
   Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen 🙂

 2. Oh wat een leuke dingen zeg! Daar gaan jullie veel leuke uren mee hebben.
  Toon je dan ook eens de resultaten? Lijkt me tof om te zien 🙂
  (ik wil eigenlijk bijna een abonnement voor mezelf haha)

  1. Er komen vast wat foto’s online ja 🙂
   Haha ja, het is leuk voor elke leeftijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *